Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dlaczego gracie w MV

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie pisać dlaczego gracie w MV, wiadomo każdy ma jakieś powody. Może kogoś to zachęci do zagrania.

Może ja zaczne.

W MV Gram napewno przez dobrą grafike i dynamike rozgrywki. To że jest widok z 3 osoby(wiadomo, wielu shooterów nie ma widoku z 3 osoby) i za to że jest dużo broni do wyboru, można grać jak się chce.

Co mnie wkurza to lagerzy bo przeszkadzają no i to że RT ułatwia sprawe grania :(

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Hmm...

Co sprawia , że w to gram:
Jest jedną z orginalnych gier. Grafika nawet w miare. Każdy rodzaj broni na postać.

Co mnie wkurza:
Jak napisał @up laggerzy i RT. Brak skilla dawnego(xD)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Teraz po dodaniu nowych broni za MP oraz tych ubrań dla Naomi RT nie daje tak dużej przewagi. Ja osobiście nie zauważam różnicy między broniami ADV a zwykłymi za MP. Jednak muszę przyznać że o wiele lepiej grało się w MV kiedy w ogóle nie było jeszcze RT.

Co sprawia że gram:

Niezła grafika. Dużą rolę odgrywa skill a nie Item Shop.

Co mnie wkurza:

Hakerzy, którym sam jestem. :(

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Co sprawia że gram, gram z przyjaciółmi , mając swój clan przyjemnie się gra, ładna grafika.

Co Mnie wkurza...

Lagerzy, jak wejdzie taki 999m/s to poprostu -_-, Hakerzy , zdarzają się ale w moim przypadku rzadko, Vote Kick Hacker , którym nie jestem ;/.

mhraed.png

Opublikowano

Co sprawia, że gram?

Może częsty sentyment do tej gry, gdy tylko w nią przestaje grać automatycznie przy komputerze nie mam nic do roboty prócz rozwijania już rozwiniętej postaci w Neverwiner online. Na pewno oryginalna grafika i świetna dynamika akcji.

Co mnie wkurza?

Dzieci ... to po pierwsze. Po drugie dzieci nadużywające hacków (wybiega typek skacze na 4m i nawala 60 razy na sekunde wyrzutnią rakiet). Nadmiar gimbusów i 'dyslektyków'. Czasami brak skilla, a czasami jego nadmiar ... Dlaczego nadmiar ? Bo czasami robię taki dym, że mnie kickają -,-

Opublikowano

Co sprawia, że gram?

Może częsty sentyment do tej gry, gdy tylko w nią przestaje grać automatycznie przy komputerze nie mam nic do roboty prócz rozwijania już rozwiniętej postaci w Neverwiner online. Na pewno oryginalna grafika i świetna dynamika akcji.

Co mnie wkurza?

Dzieci ... to po pierwsze. Po drugie dzieci nadużywające hacków (wybiega typek skacze na 4m i nawala 60 razy na sekunde wyrzutnią rakiet). Nadmiar gimbusów i 'dyslektyków'. Czasami brak skilla, a czasami jego nadmiar ... Dlaczego nadmiar ? Bo czasami robię taki dym, że mnie kickają -,-

Teraz już tak nie wyrzucają jak wtedy kiedy głosowanie kosztowało 50mp, ale pamiętam czasy kiedy na 20 map na które wszedłem kończyłem 5.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Jedyne co powinni dodać do opcji w grze (nie na stronie, w grze), to opcja raportowania ;) Przecież teraz to się grać nie da ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...